Jezik

Sjedište

Adresa:
Gromiljak 42
71250 Kiseljak
BiH

Kontakt:
Tel: 00387(0)30/335-770
Fax:00387(0)30/335-770

E-Mail:
info@tbolift.ba

Na lokaciji za Vas širom BIH

 • Kiseljak
 • Sarajevo
 • Mostar
 • BanjaLuka
 • Tuzla
 • Zenica
 • Travnik
 • Vitez
 • Bihać
 • Jajce
 • Visoko
 • Doboj

 

[ Kućni lift ]

Home Lift

Naš Home Lift zauzima malo prostora i može se ugraditi u zidanu osovinu ili isporučiti u čelično-aluminijumskoj osovini. Kabina je pristupačna za  osobe sa invaliditetom prema standardu  DIN 81-70, a dovoljna je mala jama dubine od već 12 cm.

Samonosiva osovina od čelika i aluminija ostakljena

HOME LIFT - TIP BRP

TBO Home Lift TIP BRP isporučuje se u ostakljenoj samonosivoj čeličnoj osovini.  Može  se obložiti sendvič pločama, fasadnim pločama, pločama od cementnih vlakana ili staklom.

Naš Lift se može ugraditi na bilo koji postojeći  objekat iznutra ili izvana. Dovoljna je  mala osovinska  jama od  već 12 cm. Može se omogućiti pristup s čak  tri strane.

Instalacija iznutra i izvana
Glava do 14 metara
Poluautomatska vrata
Plitka jama okna min. 12 cm

Samonosivi čelični šah
obložen limom

HOMELIFT - TIP BRK

TBO Home Lift TIP  BRK može se prilagoditi bilo kojoj građevinskoj strukturi zahvaljujući svojoj vanjskoj strukturi. Nema ograničenja za dizajn Vaših prostorija.

Boja kabine lifta  i druge  opreme lifta se  mogu  slobodno birati. Podna površina  se može prilagoditi Vašem životnom prostoru na zahtjev i ugraditi u sve materijale.

Nosivost 500 kg
Poluautomatska vrata
Pristup moguć s tri strane
Hidraulični pogon

Osovina od cigle

HOMELIFT - TIP MyLift

TBO Home Lift tip MyLift može se ugraditi u zidanu osovinu. Tačne dimenzije  se izračunavaju u  našim  inženjerskim kancelarijama koje vodi   tim koji usko sarađuje i razgovara s klijentom.

Naš lift  može se integrirati u gotovo svaku životnu situaciju. Naravno, nudimo Vam  i posebna rješenja tako da  možemo odstupiti od uobičajenih standardnih dimenzija.

Do max. 6 zaustavljanja
Niska visina glave
Potpuno automatska vrata
Vožnja bez strojnice

[ Domus Lift ]

U svim varijantama

XS – Extra small

Domus Lift XS

XS - najkompaktniji je Domus Lift na svijetu. Ova nova verzija posebno je razvijena za uske i zahtjevne strukturne uvjete. Naša uska varijanta lifta omogućuje instalaciju na gotovo svim stubištima.

Daljnje informacije
S – Small

Domus Lift S

Serija S- serija našeg Domus Lifta nudi Vam mogućnost ugradnje lifta u specifičnim uvjetima- u veoma uskim prostorima i garantuje Vam dovoljno prostora i slobodu kretanja u kabini prilikom vožnje.

Daljnje informacije
STD - Standard

Domus Lift STD

TBO Domus Lift Standard osmišljen je veoma paćljivo, tako da zadovoljava Vaše potrebe vertikalnog kretanja ali i da prevaziđe arhitektonske barijere kako u privatnim tako i u javnim objektima.

Daljnje informacije
XL – Extra Large

Domus Lift XL

S veličinom kabine do 1200 × 1500 mm, XL-Extra Large lift nudi Vam ogromnu količinu prostora s velikom nosivošću. Kabina je dostupna sa staklenim zidovima, a može imati i tri ugaona ulaza.

Daljnje informacije
[ Domus Lift ]

Elegantan i moderan

Serija DomusLift Elegant poboljšava svaku zgradu i daje stil i ekskluzivnost svakoj sobi. Zahvaljujući specijalnim ekskluzivnim verzijama poput SWAROVSKI®, Liberty s mozaicima iz Trenda, Light-Touch iz Giugiaro Architettura, Leather, Carbon, Chrome, Classic ili Art Line.
Dopustite da Vas inspirišu naši modeli!

Domus Lift XS

Domus Lift Chrome

Domus Lift SWAROVSKI

Domus Lift Art Edition

Domus Lift Leather

Domus Lift Art Line

Domus Lift by Giugiaro

Domus Lift Liberty