Jezik

Sjedište

Adresa:
Gromiljak 42
71250 Kiseljak
BiH

Kontakt:
Tel: 00387(0)30/335-770
Fax:00387(0)30/335-770

E-Mail:
info@tbolift.ba

Na lokaciji za Vas širom BIH

 • Kiseljak
 • Sarajevo
 • Mostar
 • BanjaLuka
 • Tuzla
 • Zenica
 • Travnik
 • Vitez
 • Bihać
 • Jajce
 • Visoko
 • Doboj

 

Prospekti i Katalozi

Ispod ćete pronaći TBO brošure za liftove  za sve naše sissteme  liftova, kao i druge kataloge proizvoda i promotivne brošure kao pdf datoteke za preuzimanje i spremanje. Kontaktirajte nas.  Rado bismo Vam poslali sve naše brošure poštom.

TBO Putnički lift - Tip GLF

Sve dimenzije putničkog TBO lift sistema mogu se fleksibilno integrirati u Vašu postojeću zgradu. Zahtijeva vrlo malo prostora za tehnologiju i kao takav stvara više prostora u kabini.

Zahvaljujući našoj tehnologiji GMV Fluitronic uspjeli smo ukloniti sve nedostatke od hidrauličkog lifta do lifta s užetom tzv žičanog lifta a da nismo izgubili aspekte ekonomskih prednosti.

TBO Putnički lift - Tip Home Lifty

Život u vlastitom domu bez prepreka svakako moguć je u bilo kojem objektu zahvaljujući našoj varijanti kućnog lifta. Tako ostajete pokretni i neovisni u svoja četiri zida do duboke starosti.

Svakako da su pouzdanost, dostupnost i dugi vijek trajanja uz apsolutno sto niže troškove održavanja lift sistema jedna su od najvažnijih karakteristika našeg isplativog koncepta kućnog lifta.

TBO Putnički Lift- Tip GLT

U visokofrekventnim zgradama optimalno je rješenje strojni lift tipa GLT. Prevozi nekoliko ljudi s jednog kata na drugi u samo nekoliko sekundi, a također je vrlo jednostavan za održavanje

Naš strojni lift s užetom bez prostorije štedi puno prostora. Zahvaljujući integriranom pogonu u glavi vratila nema potrebe za odvojenom strojnicom.

Teretni lift TBO - Tip GLP / VLT

Našim teretnim l TBO liftom nosivost do 10.000 kg može se prevesti na 14 metara visine transportera i to brzinom vožnje od 0,62 m / s.

Ojačana konstrukcija praga omogućuje viličaru da uđe u kabinu. Svakako je jedna od prednosti ta što se dimenzije vrata mogu se prilagoditi svim mogućim dimenzijama osovine.

10 godina  Garancije

TBO LIFT koristi samo  najbolje GMV komponente, što je u svijetu lift sistema  poznato kao najveći proizvođač  fuittonic  pogona lift sistema. Danas više od 800.000 lift sistema radi s ovom pogonskom tehnologijom. Kao neovisni proizvođač komponenata i  kompletnih liftova  GMV ulaže u razvoj modernih proizvoda  sa slijedećim premisama : Maksimalna sigurnost,  pouzdanost, ekološka prihvatljivost, energetska i troškovna učinkovitost te trajnost Vašeg lift sistema.

TBO LIFT - 10 godina garancije

TBO lift koristi samo GMV komponente, koje su u svijetu poznate kao najveći proizvođač fuitronic pogona lift sistema. Danas više od 800 000 lift sistema radi s ovom pogonskom tehnologijom.

Kao neovisni proizvođač komponenata i kompletnih lift sistema, GMV ulaže u razvoj modernih proizvoda. Maksimalna sigurnost, pouzdanost, ekološka prihvatljivost, energetska i troškovna učinkovitost i trajnost vašeg lift sistema.

Samonosna šahovska konstrukcija

Naši  TBO osovinski  okviri za sisteme liftova posebno su proizvedeni  za naše kupce u italijanskoj fabrici  od strane Metal Workinga.  Podijeljeni su u 4 različite linije  koji kombiniraju moguće realizacije  i prednosti u aplikaciji.

TBO LIFT - konstrukcija okna

Naše samonosive metalne lift konstrukcije , platforme za podizanje i teretne liftove mogu se pojedinačno proizvesti u različitim geometrijskim oblicima prema zahtjevima naših kupaca.

Pored proizvoda iz našeg kataloga, planiramo i implementiramo rješenja po mjeri koja udovoljavaju svim tehničkim i estetskim zahtjevima i mogu se prilagoditi različitim stilovima dizajna u smislu njihovog dizajna.

Prednosti i nedostaci / Hidrauličnog i žičanog pogona

Kada birate koji ćete pogon odabrati  za svoj novi lift sistem svakako da Vas možemo unaprijed obavijestiti o svim prednostima  i nedostacima. Tako možete odabrati lift  koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Kratki pogled na prednosti i nedostatke

Odluka vam je teška ili ne znate točno razliku između žičanog ili hidrauličkog lifta. Rado bismo vas obavijestili o tome.

Ovdje smo razvili kompilaciju pomoću koje sami možete odlučiti o pogonu svog novog sustema liftova koristeći kriterije koji su objašnjeni na jednostavan i razumljiv način